В рамките на IFA изложението в Берлин LG Electronics показа най-голямата битова пералня в света. Тя има капацитет 11 кг, а барабанът й е с обем 78 литра. Звучи като нещо с чудовищни размери, нали? Всъщност от LG са успели да поберат  всичко това в уред с класическа големина. При това корейската компания се е постарала да го направи и един от най-привлекателните продукти от този тип на пазара.

 

Пералнята е с най-икономичен разход на енергия по стандартите на European Energy Label. Технологията True Stream ви гарантира, че консумацията на ток е с до 30% по-ниска в сравнение с другите перални машини от енергиен клас А. Иновативното решение 6 Motion пък ви осигурява прецизен контрол на скоростта и идеален баланс на барабана. Резултатът е богат набор програми за изпиране с изключителна грижа към тъканите. В процеса на пране се елиминират алергените и акарите, а невидимите остатъци от перилен препарат по дрехите се отстраняват. Това е една от причините машината да е сертифицирана от международни организации за борба с алергиите като British Allergy Foundation и Asthma and Allergy Foundation of America.

 

Има и още. Електроуредът е изключително тих. Шумът и вибрациите са ограничени до 54 децибела, което се равнява на разговор с нормален тон. Гаранцията на сърцето на машината – Inverter Direct Drive – е 10 години.

 

 

Източник: LG Electronics България

Тагове: