Според наскоро подаден патент Nintendo Switch 2 може да има два подвижни екрана.

Както съобщава Gamerant, новият патент показва устройство, което не се различава от Nintendo 3DS, което разполага с два различни екрана, които могат да се отделят и да комуникират помежду си безжично. Освен това устройството разполага и със сензорен екран, който може да се използва за управление на конзолата в затворено положение.

Въпреки че много от патентите не се превръщат в реални продукти, това неназовано устройство определено се вписва в цялата тема за Nintendo Switch, така че има вероятност някои от функциите, подчертани в този нов патент, да се окажат и функции на Nintendo Switch 2. Освен това подобно устройство би улеснило Nintendo в добавянето на DS и 3DS игри към онлайн библиотеката на Nintendo Switch.

Засега за Nintendo Switch 2 се знае много малко. Според последния слух конзолата ще поддържа NVIDIA DLSS 3.5 Ray Reconstruction, което би поставило възможностите на конзолата за трасиране на лъчи пред тези на PlayStation 5 и Xbox Series X. Frame Generation обаче може и да не се поддържа, тъй като Nintendo и NVIDIA работят по внедряването на функции, които имат най-голям смисъл за това, което изглежда ще бъде още една хибридна система.

Nintendo Switch 2 ще бъде пусната на пазара на все още непотвърдена дата. Ще ви информираме за конзолата веднага щом се появи повече информация за нея, така че следете с нас всички последни новини.

Снимка: Unsplash

Виж още: Концептуалният Hyper Force на Nissan е като Батмобил във виртуална реалност

 

 

Още от Play