Прекрасните кътчета на България

Всеки, който поне веднъж е минавал през южния плаж в морската ни столица, Варна и е имал щастието да попие от неповторимата му атмосфера, знае какво значи CUBO. Особено за интелигентните и свободни жители и гости на Варна

 

За всички тях, обаче, както и за собствениците и персонала на заведението, доскоро имаше един въпрос - ще го има ли Cubo?

 

Сякаш прероден, с ново, по-голямо място на плажната ивица, и изживял трансформация в хасиенда-бар, този своеобразен оазис започна новия сезон, закърмен с познатите дози от оригиналност, въображение и много труд. Труд, мотивиран и от желанието да бъде преборен скептицизмът на всички, които смятаха, че верните почитатели на некомерсиалния ню-джаз, фънк и соул ритъм могат да се съберат на място, не по-голямо от една шатра. Всички те вече могат да разгърнат сетивата си на воля.

 

 

С подкрепата на... технологиите

Чисто новата сцена, сътворена за по-малко от ден създава истинска концертна атмосфера, на която са концентрирани озвучителните тела от линията „Omniline" на Martin Audio - ексклузивно представлявани в България от фирма "Империя АБ". Преди години, когато бяха монтирани за първи път в Cubo, те предизвикаха истински скандал сред фенове и професионалисти с потресаващото съотношение между размер, визия, сила и качество на звука.

 

Даниел Драгоев - съсобственик на заведението, коментира: "След дългогодишното ни успешно сътрудничество с представителите на Martin Audio не беше нужно дори да ни представят софтуерната симулация на новата конфигурация на тонколоните. Бяхме сигурни в оптималния резултат."

 


Сега системата е допълнена с четири нови елемента в линейния масив заради разширението на заведението с тераси, както и от усилватели МА2.8Q, MA 1.3S и MA 4.2S, контролер Martin Audio DX 1.5, два нискочестотни Martin Audio Blackline S18+, миксер Rodec MX-180 Original, които са гаранция за мекия и вълнуващ саунд, доскоро табу за нашето Черноморие.

 

 

Зад пулта вече минаха световноизвестни артисти като DJ ALA и Aaron Dae, а до края на лятото са потвърдили участие DJ Ilko, DJ Marten, DJ George Quest, DJ Hot Topp и Crazy P, както и легендарният John Morales (Studio 54). Всички те, както и местната сензация Jazz Profilaktika, Рут Колева и Фичо (Future shock), FM Funky Miracle, горещите акустични китари на Rumba Aficionado и много други, обещават поредното горещо, клубно лято.

 

От управата на бара обещават и една голяма изненада за най-верните си фенове, която засега желаят да запазят в тайна. 

 

 

Тагове: