В новия епизод на HiComm Play (15 април, 18 ч. във Facebook канала на HiComm Magazine) наш гост ще бъде актьорът и заклет геймър Китодар Тодоров, или както е познат в стрийминг средите - KitoGaming.

Кито е известен български актьор, добил популярност със специфичното си чувство за хумор и талант. Сред проектите, в които е участвал, са „Пълна лудница“, „Революция Z“, „Операция Шменти-капели“, „Столичани в повече“, „Петък точно в пет“ и мн. др., а отскоро е и автор на книги - дебютната едноименна книга „Петък точно в пет“ излезе през 2020.

През 2019 г. Кито стартира нов онлайн проект, който разкри любовта му към гейминга и по-специално стратегическата игра DOTA и всяка вечер зрителите могат да се срещнат с него във Facebook канала му, в който кани различни гости - от актьори и музиканти до фенове на актьора.

Този път актьорът ще влезне в различно амплоа и ще бъде гост на нашия водещ Qforina. С какво предизвикателство ще го посрещнем – ще разберете на 15 април.

В този епизод отново сме в нашата gaming зона, изцяло оборудвана от партньорите ни Genesis с всичко необходимо за всеки геймър и стриймър.

 

HiComm Play се задвижва технологично от Acer и Predator Gaming.

Очакваме те в нашия Discord: https://discord.gg/tNr2PDgs