Според нов слух Samsung може и да не предложи никакви значителни ъпгрейди на камерата на предстоящия Galaxy S22 Ultra и на практика да използва повторно хардуера от предишния S21 Ultra. Слухът твърди, че компанията ще се придържа отново към конфигурация от 108 МР основна камера, допълвана от 10 МР перископична с 10х увеличение, 10 МР телефото с 3х увеличение и 12 МР ултраширок сензор.

По-рано тази седмица изтече значителна информация за трите модела от серията Samsung Galaxy S22, която описа и конфигурацията на камерите на стандартния Samsung Galaxy S22 и на Samsung Galaxy S22+. Сега новият слух потвърждава, че по-малките два члена на семейството на Samsung Galaxy S22 действително ще имат значителен ъпгрейд при камерата в сравнение с техните предшественици.

Очаква се и двете да получат напълно нов 50 МР RGBW сензор заедно с 12 МР телефото сензор с 3х оптично увеличение и 12 МР ултраширок сензор. Така, ако се колебаете към кой от моделите да се насочите, тази информация може да ви ориентира допълнително.  

Снимка: Samsung

Виж още: Китай проведе лотария за 1.5 млн. долара, за да тества нова цифрова валута

 

Тагове: