Смартфоните Pixel на Google са едни от най-добрите устройства, които могат да се купят с пари, но глобалната наличност винаги е била предизвикателство за потребителите. Освен в САЩ възможността да откриете Pixel в други точки на света от време на време е сериозна задача. Google обаче работи усилено, за да подобри ситуацията. Pixel 6 стартира миналата година в осем държави, включително Франция, Япония и, разбира се, САЩ. Pixel 7 и Pixel 7 Pro, предстоящите водещи устройства на компанията, този път може да се предлагат в повече страни от всякога, тъй като Google загатна за предстоящи хардуерни съобщения в няколко европейски страни.

Както се съобщава от 9to5Google, компанията изпраща покани за специални събития в Дания, Норвегия, Швеция и Холандия, като кани служителите да се „запознаят с най-новите членове на семейството Made by Google“. Събитията ще се провеждат в столиците на тези четири страни (Копенхаген, Осло, Стокхолм и Амстердам) по същото време като основното събитие, посветено на Pixel, което ще се проведе на 6 октомври в Ню Йорк.

Понастоящем телефоните на Google се предлагат в шест европейски държави, включително Франция, Обединеното кралство, Германия, Испания, Италия и Ирландия и ако Pixel 7 бъде пуснат в тези четири страни, това ще доведе до общо 10. Версиите на сайта за тези държави все още не показват информация за предстоящите телефони, но ако Google провежда хардуерни събития в тези страни, очакваме новите модели да бъдат включени там в близко бъдеще.

Google също публикува видео преди обявяването на Pixel 7, което показва външния вид на телефона, който не е Pro, два дни след като компанията направи същото нещо с дизайна на Pro. Вече сме запознати с външния вид на новите модели, така че тук наистина няма изненади. Той има доста подобен дизайн на миналогодишния Pixel 7, включително същия дизайн на задната камера и същата цялостна конструкция, с някои малки промени, които правят телефона да изглежда по-изчистен от своя предшественик.

Всеки ден се приближаваме до голямата дата, така че не забравяйте да отбележите календарите си и да се подготвите да проследите събитието на Google Pixel на 6 октомври.

Снимка: Google

Виж още: AI на Google може да се изплъзне от контрол с катастрофални последици