Пред коледно Google въведе някои наистина полезни инструменти в Google+, превръщайки социалната си мрежа в чудесно място за съхранение на снимките ни. Днес компанията добави две нови страхотни функции, с които можем да обогатим празничните си снимки.

При качване на снимка, която съдържа "нещо, което блести" (Google използва светлините на коледната ви елха или полилея, като основа), Google+ автоматично ще накара тези източници на светлина да заблестят чрез превръщането им в анимирано GIF изображение. Ефектът всъщност изглежда доста добре, въпреки че това няма да се хареса на всеки човек.
Втората опция е една идея по-банална, защото добавя виртуален падащ сняг към снимките ни, но пък изглежда достатъчно добре, за да създаде коледно настроение.

Все пак наличието на тези ефекти не е в минус и никой не ни задължава да ги използваме, затова можем да бъдем благодарни на Google, че ни дава още една възможност, с която да направим снимките си по-добри. Не се знае дали ще има още коледни ефекти, но ако се появят ще ви уведомим.

 

Кратки профилни линкове за всички потребители на Google+!

Тагове: