В събота HTC загатна за нещо, което ще видим тази седмица, като сподели в Twitter профила си снимка на два счупени One-a. И ето, че днес разбираме за новата програма на HTC, наречена Advantage.

Предполагам доста от вас знаят, какво е чувството да изпуснеш смартфон струващ 1000+ лева, на тротоара, където любимото ви устройство среща лице в лице твърдостта на цимента, след което разбира се следва счупване на екрана му. И тъй като гаранцията ви не важи в тези ситуации, подмяната му ви струва маса пари. Освен, ако не участвате в новата програма на HTC, HTC Advantage!

От днес всеки, който е закупил чисто ново HTC от One серията (One, One Max и One Mini) получава разширена гаранция за срок от шест месеца от датата на закупуване. Този тип гаранция обхваща не само обичайните производствени дефекти, но също така и замяна на целия екран, безплатно!

Нещо повече, ако по време на замяната на екрана ви искате да разполагате с оборотно устройство, то имате опцията да заплатите 29 долара на HTC, които ще ви изпратят чисто нов смартфон, който да ползвате, докато ви бъде отремонтирано старото!

Но хубавите новини не спират до тук, защото при закупуване на нов смартфон от One серията, ще получите от 25 до 50GB свободно пространство в Google Drive, нещо, което сме виждали в минали години, но тогава свободното пространство бе в DropBox.

От HTC твърдят, че имат „нова вяра“ в обслужването на клиентите си, а ние само можем да ги подкрепим, защото наскоро те обявиха, че ще гарантират 2 години софтуерна актуализация за всички свои устройства от висок клас, макар и това все още да важи само за северна Америка.
HTC се бори здраво, за да не изпадне в положението, в което се намират компании като BlackBerry и тайванския производител заслужава адмирации, че в най-трудните си времена не отстъпва (дори обратното), на първенците Apple и Samsung.

 

А разбрахтели, че HTC ще представи новия си флагман M8 на 25-ти март?