Оторизираният онлайн магазин на Huawei – huaweistore.bg, предлага няколко ексклузивни оферти със срок до 10 март, които комбинират продукти, специално насочени към дамската аудитория.

Сред тях се откроява комплектът Huawei P50 Pro с дамския Watch GT 3 с Milanese Gold верижка. Златистото дуо идва на пакетна цена 2699 лева в посочения период. С него дамите ще показват класа и стил в ежедневието си, ще следят важни параметри за физическата и психическата си форма и ще разполагат с истински фотографски партньор, с който да улавят спомени и значими визуални картини по всяко време на денонощието.

За най-смелите любители на модата, превъплътена във високотехнологични продукти и аксесоари, е комплекът от иновативния бял сгъваем Huawei P50 Pocket с изящните червени безжични слушалки с активно шумопотискане и кейс във формата на червило – Huawei FreeBuds Lipstick. Топ премиум комбинацията е на цена 2999 лв. до 10 март, а Huawei FreeBuds Lipstick може да се закупи и отделно на промоционална цена 399 лв.

За любителките на смарт часовниците има две ексклузивни оферти за Huawei Watch GT 3 42мм в комбинация с бестселъра сред безжичните слушалки Huawei FreeBuds 4i – леки, удобни и с активно шумопотискане. Пакетът с версията с Milanese Gold верижка се предлага на цена 599 лв., а с кожена бяла каишка – за 549 лв.

За тези, които търсят леко и ефективно решение за влизане във форма, е комплектът смарт гривна Huawei Watch Fit mini и смарт кантар – Huawei Scale 3, на пакетна цена 235 лв. В допълнение към спортните и здравни параметри, проследявани от носимите устройства на Huawei, сред които Watch Fit mini, Scale 3 дава точна и проследяема картина на индекса на телесна маса (BMI), процентът мазнини в тялото, костната и мускулната маса и други параметри, с които нагледно виждате прогреса си.

Снимки: Huawei

Виж още: Huawei FreeBuds Lipstick – идеалният подарък за всяка дама (РЕВЮ)