Най-новата стъпка Huawei на към това да направи своя собствен магазин за приложения App Gallery по-привлекателен е насочена към програмистите и е-бизнеса. Компанията обяви, че стартира нови инициативи, които ще дадат по-голяма част от рекламните приходи на разработчиците в сравнение с другите платформи.

Huawei вече ще дава на създателите на приложения до 90 процента от рекламните приходи, докато Apple дава само 70 процента. Инициативата има три категории – за компании, които вече присъстват в AppGallery на Huawei; за такива, които се нуждаят от по-голяма интеграция с платформата, и за такива, които са напълно нови за нея.

Ако сте разработчици, процесът е много прост: попълването на формуляр отнема 15 минути, одобрението от Huawei идва след 24 часа, а след 3 дни приложението ви е напълно интегрирано. Ако решите да се присъедините веднага, има и бонуси като безплатна реклама за пет до десет дни, която обикновено струва до 250 евро на ден, push известия и по-добро функциониране на дигиталната витрина на AppGallery.

Въпреки че тази мярка ще облагодетелства най-вече програмистите, чудесно е да видим, че Huawei предприема допълнителни мерки, за да разшири своята еко система и да я направи по-полезна. За момента вероятността Вашингтон да разхлаби санкциите и да позволи на Google отново да работи с Huawei е малка, така че подобренията по собствената платформа на компанията са следващият най-добър вариант за нейните фенове и клиенти. 

Снимка: Huawei

Виж още: 5G и LTE връзката на iPhone 12 понякога изчезва мистериозно

 

Тагове: