С ОББ Мобайл потребителите могат лесно да нареждат парични преводи към собствени сметки, сметки на други лица в лева и валута, да блокират и активират банковите си карти неограничен брой пъти, да заявяват дебитна карта, да откриват депозит и разплащателна сметка, да разсрочват покупките си с кредитна карта на 3, 6, 9 и 12 вноски и да регистрират безплатно плащане на битови сметки. Сред ключовите предимства на приложението са възможността за кандидатстване за потребителски кредит изцяло онлайн, предварително одобреният потребителски кредит мОББи като постоянна оферта на разположение при нужда, сключването на застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, а отскоро и функционалността „Намери си нов дом“, позволяваща лесно и бързо да направят мобилна връзка със сайта ubbforhome.bg. Той дава информация за максимална цена на имота, която клиентът може да си позволи въз основа на ипотечни заеми и лично участие, както и максималния срок за погасяване на заема - критерии, предварително зададени от потребителите.

Сред предпочитаните функционалности на приложението са още „Филтър на трансакциите“, позволяваща на потребителите да сортират трансакциите си, както и да експортират движенията по своите сметки и карти в PDF формат; „Бъдеща дата на плащане“, която дава възможност на индивидуални и бизнес клиенти да извършват плащания с бъдещата дата за широк набор от видове преводи, както и „Превалутиране“, информираща за валутния курс, такса за превод и общата сума при извършване на преводи с превалутиране.

Един от основните приоритети на ОББ Мобайл е сигурната защита на данните и парите. Тя е подсигурена чрез въвеждане на потребителско име и парола, използване на софтуерен токън (вграден в мобилното приложение), също така потребителите имат опцията да добавят допълнително код за достъп, пръстов отпечатък или лицево разпознаване за ползване на смартфона.

Официалната платформа за изтегляне на приложения HUAWEI AppGallery е в топ 3 магазини за приложения в глобален мащаб. Тя е разпространена в над 170 държави и региони, с над 500 милиона активни потребители на месец. На локално ниво HUAWEI AppGallery бързо се обогатява с най-полезните и любими приложения на българските потребители, сред които вече и приложенията на КВС Груп.

Снимки: Huawei

Виж още: Huawei Mate 40 Pro: триумф на иновацията и модерния дизайн (ВИДЕО РЕВЮ)

Още от Tech