С наближаването на коледните и новогодишните празници Apple има малка изненада за посетителите на Apple Store. След като за пръв път го въведе през 2017 г., гигантът предлага на своите потребители мъничко коледна магия, за която трябва просто да напишете let it snow в менюто за търсене на Apple Store приложението.

Така, независимо от коя част на света го отваряте, екранът на телефона ще бъде "засипан" със снежинки. Освен това, ако разклатите вашия телефон, снегът ще започне да се движи сякаш държите снежен глобус.

Въпреки че не е обичайно за компания като Apple да предлага подобни закачки в своите приложения, в последно време тя създаде тази приятна традиция. Така например, откакто компанията пусна iPhone модел с LiDAR скенер, всички следващия покани за събития имат някаква скрита изненада под формата на добавена реалност, което обикновено загатва за предстоящия продукт или някоя негова функция.

Конкретно let it snow беше достъпна веднъж преди няколко години, но ето че тя се завръща отново в Apple Store.  

Към края на ноември Apple пусна и своята годишна реклама за Коледа и Нова година. Този път историята в нея е за малко момиче, което иска да спаси снежен човек на име Саймън.

Снимка: Apple/9to5mac

Виж ощеПочти всеки четвърти продаден телефон в края на годината е iPhone

 

Тагове: