На снимката по-горе, която идва от социалната мрежа Weibo (китайския Twitter), се сравнява изпъкналостта на камерите на Samsung Galaxy S6, S7 и предстоящия Galaxy S8. Ако изображението е достоверно, това означава, че камерата на Galaxy S8 ще е наравно с корпуса.

Според по-рано изтеклите размери на Galaxy S8 той ще следва следните пропорции 140.14 х 72.20 х 7.30 мм. В същото време други изтекли снимки на екрана на смартфона показват, че той ще е значително по-голям заради липсващите странични рамки и стеснените горна и долна част, където е останало място само за сензори и логото на Samsung.

Последните данни сочат, че датата на анонса на Galaxy S8 ще бъде 29 март. Очакваме с нетърпение официалната му поява, защото тази година явно Samsung ще ни покажат нещо съвсем различно и иновативно.

 

Корекция след подаден сигнал: вероятно е снимката да не е реална, а да показва друга серия на Samsung - Galaxy A. Не трябва да забравяме, че преди премиерата всички информационни "течове" носят огромна несигурност. 
Все пак смятаме, че тази година камерата на Galaxy S8 наистина няма да изпъква на задния панел. Само официалната премиера ще докаже дали това е така. 

 

Прочетете и това: Неправилна форма на батерията е причината за възпламеняването на Galaxy Note 7 

Тагове: