След месеци на спекулации Дейвид Линч официално представи целия актьорски състав на "Туин Пийкс", състоящ се от 217 души, информира Deadline.

Новият, трети сезон, който ще се излъчи в мрежата на Showtime в САЩ, включва смесица от стари и нови актьори, а снимките на новите епизоди вече са завършили. Сериалът е написан и продуциран от самите Дейвид Линч и Марк Фрост. Премиерата ще бъде през 2017 г.

Действието ще се развива двадесет и пет години след събитията в оригиналния сериал, в който агентът на ФБР Дейл Купър (Кайл Маклоклан) отиде в черната дупка, за да спаси своята любима Ани.

В списъка с актьори присъства и Катрин Колсън, която изпълняваше ролята на дамата с дънера, но за съжаление почина наскоро. Явно Линч е успял да заснеме няколко сцени с нея, преди тя да ни напусне.

Другита актьори от оригиналния сериал, които ще видим отново след 25 години, са Шерил Лий, Шерилин Фен, Медхен Амик, Дейвид Духовни, Майкъл Хорс, Дана Ашбрук, Мигел Ферер, Рей Уайз, Грейс Забриски, Пеги Липтън, Еверет Макгил и самият Дейвид Линч. Както вече беше съобщено, Лара Флин Бойл, която играеше Дона Хейуърд в сериала, е избрала да не се връща към "Туин Пийкс".

Новите попълнения включват Наоми Уотс, Аманда Сийфрид, Ашли Джъд, Дженифър Джейсън Лий, Лора Дърн, Ърни Хъдсън, Майкъл Сера, Трент Резнър, Джесика Зор, Джейн Леви, Ричард Чембърлейн, Робърт Непър, Джим Белуши, Том Сайзмор, Итън Съпли, Балтазар Гети, Бейли Чейс, Дейвид Кочнер и Лари Кларк.

Тук може да намерите всички 217 имена от актьорския състав!

 

Прочетете и това: Вижте новия тийзър трейлър на култовия сериал "Туин Пийкс"