От днес Lenovo България има нов регионален мениджър. На престижния, но отговорен пост застава Йовко Атанасов, който се присъединява към компанията през 2013 година на позицията мениджър „Потребителска техника“ за България.

Г-н Атанасов има над 15-годишен опит в индустрията, подплатен с подходящото образование - бакалавър по Индустриален мениджмънт и магистър по Бизнес администрация и EMBA от University of Amsterdam (UVA). В момента Lenovo показва отлични резултати от нас, като дори излезе на първо място по доставки на смартфони през първото тримесечие на годината, а производителят отдавна е сред лидерите при лаптопите и персоналните компютри.

“Lenovo е компания, която никога не спира да създава иновации, удовлетворяващи и дори изпреварващи нуждите на нашите клиенти. За мен тази позиция е огромно признание, но и голяма отговорност. Развитието на сегмента на консуматорските устройства в България е динамична задача, изискваща пълна отдаденост. Сигурен съм, че заедно с моите колеги ще постигнем още по-високи резултати в посока затвърждаване лидерските позиции на Lenovo Bulgaria на пазара у нас”, коментира новата си позиция Йовко Атанасов.

Само в рамките на по-малко от две години Lenovo показа сериозно развитие на нашия пазар, а отскоро възроди и Moto серията. Със сигурност очакваме още интересни продукти на 9 юни, когато ще се проведе Lenovo Tech World.

Lenovo K5: достъпният инструмент за забавление и комуникация