Благодарение на серията Honor 50 и флагманското семейство Honor Magic 3, Honor се радва на добър дебют като независима марка. Изглежда, че компанията има какво още да предложи и един неин предстоящ модел може да продължи традицията, поставена от телефони като Huawei Mate 20X и Xiaomi Mi Max.

Изтекла новина в социалната мрежа Weibo твърди, че Honor работи по Honor Х30 Мах и лансира някои негови параметри. По-точно, очаква ни устройство с диагонал на дисплея от 7.09 инча, 6000 mAh батерия, 22.5 W зареждане, DimensIty 900 чипсет и 64 МР основна камера. 

Конкретно размерът на дисплея означава, че ще видим един от най-големите смартфони за годината, идеален за хора с големи ръце. Закономерно, големите телефони се нуждаят от големи батерии, така че 6000 mAh батерия е добре дошла.

Слухът твърди още, че новият телефон на Honor ще излезе в Китай преди 11 ноември.

Засега не знаем кога ще видим Honor Х30 Мах на останалите пазари, както и колко ще струва той. Все пак относително бавната скорост на зареждане и не толкова мощният чипсет подсказват, че ни очаква апарат от среден клас, а не флагман, но при всички положения той ще бъде интересна опция за онези, които предпочитат гигантски екрани.

Снимка: Honor

Виж ощеПо-добре ли снима iPhone 13 Pro от професионален фотоапарат? (ВИДЕО)