След месеци на разнообразни слухове Apple изненадващо не анонсира AirPods 3 на своето събитие на 14 септември. Нов теч обаче твърди, че няма място за притеснение и че слушалките вече са в етап на производство, като можем да ги очакваме преди края на годината.

Според него дизайнът на новото поколение AirPods е финализиран и въпреки че премиерната им дата остава неизвестна, трябва да ги очакваме относително скоро. Освен това AirPods 3 трябва да струват само малко повече от сегашните слушалки, които се продават за 160 долара. Позовавайки се на добре запознати източници, Bloomberg твърди, че AirPods 3 може да включват моушън сензор за фитнес тракинг, интеграция с Apple Fitness Plus, както и редуциране на външния шум. Очакваме още поддръжка на пространствено аудио и по-добър живот на батерията, както и дизайн, подобен на AirPods Pro с по-къси размери.

Онези, които очакват AirPods 3 да имат Active Noise Cancelation, подобно на AirPods Pro, обаче явно ще останат разочаровани, тъй като нито един слух досега не го е споменал. Ако AirPods 3 вече са в производство, то вероятно е въпрос само на време да видим изображения на слушалките.

Снимка: Apple

Виж още: Куче робот помага на SpaceX за ракетата, която ще ходи до Марс (ВИДЕО)