Миналата седмица стана ясно, че серията Орро Find X3 ще се сдобие с нов продукт, чийто акцент е върху мобилната фотография. Апаратът носи името Орро Find X3 Pro Photographer’s Edition и в мрежата изтече първа негова снимка. По отношение на дизайна фотографската версия на Орро Find X3 Pro не се отличава от стандартната с изключение на гърба, където виждаме корпус от сребърно стъкло и изкуствена черна кожа.

Това е първата версия на Орро Find X3, която комбинира двата материала в един модел. По този начин телефонът леко напомня ранните концепции на Pixel моделите на Google, но причината за избора на дизайн всъщност е друга. Тази версия на Орро Find X3 Pro е изработена в партньорство с прочутата марка Kodak и смартфонът наподобява този на класически фотоапарат. За партньорството говори това, че логото на Kodak намира място на корпуса на телефона.

Като хардуер новата ревизия трябва да е сходна с оригинала, но ще донесе подобрение в лещите. Така след партньорството на OnePlus с Hasselblad и на Vivo с Zeiss, Орро става третата компания под шапката на ВВК, която ще си партнира с изтъкнато име във фотографията. 

Снимка: Weibo

Виж още: Adidas vs. Nike – изкуствен интелект vs робот