Тъй като LG напуска мобилния бизнес, обикновените потребители и почитатели на марката така и не успяха да видят в действие LG Velvet 2 Pro и LG Rollable. Въпреки това ограничени бройки от двата модела вече са произведени и ще бъдат достъпни ексклузивно за служителите на LG в Южна Корея.

Цената и подробностите за LG Rollable не са известни, но вече имаме информация за LG Velvet 2 Pro. Според слуха компанията ще предложи около 3000 бройки от него на цена 170 долара. Един служител може да си купи не повече от два телефона, а препродажбата е забранена. Устройството ще има шестмесечна гаранция на хардуера заради ограничените количества резервни части, а разбираемо няма да получи никакви софтуерни ъпдейти в бъдеще.  

LG Velvet 2 Pro, който няма да имате никога, е наличен в бронзово, черно и слонова кост. Дизайнът е доста сходен на първото поколение LG Velvet, като камерата отново е тройна, но този път лещите сякаш са малко по-издадени. Предполага се, че телефонът има чувствителни на натиск бутони за звук и пускане.

Снимка: LG

Виж още: Нова порция информация за трите гъвкави телефона на Samsung за 2021 г.