Ако гледате с блян към устройствата от най-новата серия Galaxy S22, но по някаква причина не можете или не желаете да подновите вашия смартфон или таблет от Samsung, компанията има изненада за вас. Технологичният гигант обещава да въведе One UI 4.1 на много от своите телефони и таблети Galaxy от последните години, включително най-готините софтуерни трикове и по-модерните функции на камерата. Потребителите ще имат достъп до приложението за редактиране RAW Expert, по-разширено премахване на обекти и по-лесно споделяне на снимки. Можете да очаквате споделяне на живо в Google Duo и клавиатура, оборудвана с Grammarly.

Актуализацията One UI 4.1 ще дойде първо при гъвкавия Galaxy Z Fold 3 и Z Flip 3 на Samsung. Освен това тя ще бъде налична и при семействата Galaxy S21, S20 и S10, линията Galaxy Note (от Note 10+ нататък), неназовани Galaxy А модели и всички предишни сгъваеми телефони. Galaxy Tab S7 FE и други неуточнени модели Tab S също ще получат новия софтуер.

Samsung не предостави конкретна времева линия за внедряването на потребителския интерфейс, въпреки че това вероятно ще варира в зависимост от устройството, държавата и оператора. Планът също така предполага, че може да нямате късмет, ако използвате Galaxy Tab A или други достъпни таблети. Независимо от това новината е добре дошла за много потребители, които предпочитат да не купуват нов хардуер само за да наваксат функциите на One UI.

Снимка: Samsung

Виж ощеGalaxy Z Fold е толкова футуристичен, че намери място в сериала Star Trek: Picard

 

Тагове: