Едно от големите неизвестни пред Samsung за 2021 г. е съдбата на втората флагманска серия телефони Galaxy Note. Досега се очакваше догодина за пръв път от много време насам да не видим такъв модел. Според последна информация обаче Samsung все пак ще пусне Galaxy Note догодина. Това твърди корейският сайт yonhap, който цитира анонимен шеф в Samsung, отрекъл ширещите се слухове, че серията Galaxy Note е спряна. Точно обратното, той твърди, че Samsung „се готви да пусне“ модел от тази серия през 2021 г.

От една страна, е чудесно да чуем, че тази емблематична серия ще бъде продължена, но, от друга, все още има повод за скептицизъм. Слуховете за промяната в плановете на Samsung не са неоснователни и идват от надеждни източници като Reuters, както и някои известни с вътрешната си информация потребители. На теория е възможно Samsung да промени мнението си в последния момент и да възроди серията, но засега не можем да сме сигурни в нищо. 

Последният Galaxy Note 20 Ultra беше един от най-добрите телефони на Samsung изобщо, предлагайки отлични камери и фантастичен дисплей и популярния стилус S Pen. Гъвкавите телефони със сигурност са важна част от бъдещето на Samsung, но Galaxy Note Ultra показа, че компанията е майстор и на стандартните модели.

Снимка: 9to5google

Виж още: Собствениците на iPhone 6s и първия iPhone SE остават без iOS 15

 

Тагове: