В нова реклама Samsung закачливо акцентира върху липсата на иновации в iPhone, като същевременно промотира функции като 108-мегапикселова камера и 100x Space Zoom, налични в най-новите му устройства.

Рекламата, озаглавена Buckle Up, е насочена към настоящите потребители на ‌iPhone‌ и популяризира Galaxy S22 Ultra, новия Z Flip 4 и функции, които не са достъпни за клиентите на ‌iPhone‌.

„Закопчайте коланите за последното представяне на Apple“, се казва в рекламата. „Когато влезете в свят, където главите ще се обърнат, просто няма да е във вашата посока. Свят, в който „най-високата разделителна способност в смартфон“ ще бъде в джоба на някой друг. И тази епична снимка на Луната, която получава всички харесвания, няма да е ваша“. „Тази иновация няма да се появи скоро за ‌iPhone‌ близо до вас“, завършва 30-секундната реклама.

Рекламата идва само шест дни преди събитието на Apple „Far Out“, където се очаква гигантът да обяви iPhone 14 и iPhone 14 Pro. Apple планира големи нови функции на камерите Pro за своите устройства от по-висок клас, включително изцяло нова 48-мегапикселова камера и възможен 8K видеозапис. Говори се, че наред с подобренията на камерата iPhone 14 Pro‌ ще разполага с винаги включен дисплей и нов заместител на грозния дълъг прорез във формата на изрез, подобен на хапче.

Снимка: Unsplash

Виж още: AI роди несъществуващо чудовище от свой кошмар

 

Тагове: