Световният технологичен лидер Xiaomi представи смартфоните от серията Xiaomi 11T, таблета Xiaomi Pad 5 и слушалките Redmi Buds 3 Pro. Част от тези продукти вече са налични и на българския пазар. На специално събитие трикратният носител на наградата „Най-добър режисьор“ Башмоушън и телевизионната водеща и актриса Мария Силвестър акцентираха върху ключовите характеристики на новите продукти на Xiаomi, потапяйки участниците в света на кинематографията.

По време на изцяло персонализираното събитие гостите бяха въвлечени в заснемането на 4 кратки филма, вдъхновени от популярни холивудски продукции, като те самите бяха поставени в различни филмови роли. Филмовата продукция се осъществи единствено с флагмана Xiaomi 11T Pro, създаден с цел да вдъхнови креативността на потребителите и да ги потопи в магията на киното. Специален гост на събитието беше Графа, който отличи победители сред отборите в четири категории – „Нестандартен подход към сценария“, „Най-добро операторско майсторство“, „Най-добра импровизация“ и „Най-добра актьорска игра“.

„В Xiaomi потребителите са в сърцето на всичко, което правим, затова и залагаме на иновативни решения. Вчера представихме няколко такива продукта - не просто най-новите, а флагман продукти - такива, които ни помогнаха да постигнем 126% ръст в премиум сегмента за последната година. За Q2 тази година постигнахме позиция №1 по продажби на смартфони в Европа и №2 за целия свят. Успехът ни се дължи на факта, че предоставяме достъпни иновации. В следващите 10 години Xiaomi планира иновации на стойност 10 милиарда долара. Компанията ще продължи да усъвършенства премиум смартфон предложенията си, а само в рамките на следващите 5 години планира инвестиция от 5 милиарда долара за развитие на 5G в нашата екосистема“, споделя Николай Нанков, Country Manager на Xiaomi за Bulgaria.

Снимка: Xiaomi