Българските потребители ще могат да се включват в традиционния международен месец за сервизни услуги на Xiaomi. В рамките на кампанията притежателите на смартфони Xiaomi ще се възползват от 50% отстъпка от таксата за ремонт на извънгаранционни устройства.

Сервизната кампания на Xiaomi ще се реализира през целия месец октомври, стартираща от 30.09.2021 г. Тя се отнася само за поправка на извънгаранционни мобилни телефони на марката, като процентната отстъпка се прилага само върху разходите за самия ремонт. Допълнителни разходи за материали, доставка и други не влизат в обхвата на обявената отстъпка от 50%, а всяко устройство може да се възползва еднократно от нея.

Потребителите на Xiaomi смартфони могат да се свържат с локалния лицензиран сервизен център на бранда - "Сръчко" в град София, за да получат повече информация и да се възползват от промоцията. Тя важи както за устройства, лично донесени в сервиза, така и изпратени по куриер.

* Период: 30.09.2021 - 31.10.2021

* Отстъпката от 50% важи за крайни клиенти, които са предявили директно рекламация в оторизирания сервизен център "Сръчко".

* Условията на отстъпката са обявени от Xiaomi в съответствие със законовите изисквания. Организаторът си запазва правото да отмени тази промоция, като навременно уведоми своите бенефициенти.

Снимка: Xiaomi