Ако живеете в Тайван, най-вероятно ще разпознаете Джими Лин. Той е известен актьор в островната страна, но дори и да не сте запознати с творчеството му, има и друга причина да бъде познат на феновете на новите технологии. Лин има навика да се появява с нови iPhone модели, преди още те да са обявени от Apple.

Това започна още през септември 2012 г., когато Лин бе сниман с все още неофициалния тогава iPhone 5. През юни 2014 г. отново снимка на Лин ни разкри iPhone 6, съпоставен с iPhone 5. Няколко дни по-късно актьорът бе сниман с небрежно поставен iPhone 6 Plus на бюрото, припомня Phone Arena.

С други думи той е достоверен източник за продукцията на Apple и дори служители на компанията в Хонконг вече гарантираха за това, че апаратите от снимките са реални.

Сега Джими Лин отново е в новините, този път очевидно ползващ iPhone 7 Plus, който лесно се различава по двойната камера отзад и по-големите размери. За всичката официална информация около новите смартфони на Apple ще трябва да изчакаме техния анонс на 7 септември.Виж още: Изтекли снимки загатват как би могъл да изглежда Meizu Pro 7

Тагове: