С приближаването на 7 септември, когато се очаква Apple да представи новите си iPhone модели, течовете на информация се засилват. Сега виждаме нови снимки, които претендират да показват потенциалните нови цветове на iPhone 7 Plus. За пореден път се разкрива нов, по-тъмен черен вариант, заедно със смарт конектор на гърба. Изображенията идват от китайския уебсайт MyDrivers, който е известен източник на течове от веригата за доставки.

По-рано сме виждали снимки на тъмносин цветови вариант на iPhone 7, но настоящите показват само черна версия. Новите снимки предлагат и по-ясен поглед към долната част на устройството, разкривайки, че жакът за слушалки е изчезнал и на негово място има дупки за високоговорител. Да се надяваме, че новите iPhone модели най-накрая ще имат стерео високоговорители.

Виждаме, че в задната част на iPhone 7 има смарт конектор, който се появи в iPad Pro през миналата година. Тази опция е най-голямата мистерия досега и не се знае дали изобщо ще присъства в новите iPhone модели. В някои изтекли снимки виждаме тези три точки, но в други те липсват и затова не сме напълно убедени, че такова нещо в iPhone изобщо ще има.

Отпред дизайнът на iPhone 7 Plus не се различава по нищо от iPhone 6 Plus, поне на пръв поглед. Home бутонът изглежда идентичен с този на 6 Plus, което ни навежда на мисълта, че новият тип бутон, за който писахме преди няколко дни, може би ще се появи чак в следващата версия на смартфона.

Добрата новина е, че скоро спекулациите ще свършат и ще станем свидетели на новите дизайни на iPhone.

 

Прочетете и това: Изтекоха нови реални снимки на Nexus Sailfish

Тагове: