Има няколко начина за изучаване на нов език, като например онлайн учители, различни приложения и старомодни учители. Но какво да правите, ако тези възможности не са подходящи за вас? Една корейска компания се е обединила със Samsung, за да намери решение.

Корейската фирма GNW Lab пусна на пазара така наречения Sutophone. Това обаче не е оригинален телефон, а по-скоро няколко Galaxy телефона от висок клас с предварително инсталиран потребителски софтуер. Това са моделите Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5, Galaxy S24, Galaxy S24 Ultra и Galaxy S23 FE.

Тези персонализирани телефони показват поне 10 английски думи на екраните за заключване всеки ден и телефоните ще се отключват само когато потребителят каже думата, показана на екрана. Отговорили ли сте правилно на първоначалния списък от 10 думи? Тогава след един час ще се появят още 10 думи. Компанията твърди, че можете да научите до 110 думи дневно на базата на 11 часа използване на смартфона.

Снимка: Unsplash/GNW Lab

Виж още: Casio с модерна версия на първия в света цифров часовник с автоматичен календар, за да отбележи 50-ия му рожден ден