Когато Android 12 беше пуснат през 2021 г., той добави нова функция, наречена Game Dashboard. Само дето има една уловка: в момента тя е налична само за телефони Pixel на Google. Сега има доказателства, че можем да видим тази функция да се разшири до повече устройства с Android.

Самата функция генерира интерфейс, наслагван върху всички игри, които играете на вашия телефон Pixel. Позволява ви бърз достъп до по-висока производителност от вашия телефон, вместо да спестявате производителност за живота на батерията. Тя също така предлага бърз начин за предаване на живо на вашия геймплей чрез YouTube, заедно с бърз достъп до вашите постижения в Google Play и др. В новия регистър на промените на Google Systems Update се посочва за Game Dashboard, „налично на избрани устройства, работещи с Android T“.

Какво точно означава това, все още е до голяма степен неясно. Според сайта Android Police наскоро пуснатият Pixel 6a ще получи поддръжка на Game Dashboard, когато бъде актуализиран за Android 13, който може да дойде някъде в началото на август. Освен това нямаме повече информация за разширяването на тази функция. Надяваме се, че скоро ще получим някакво разяснение.

Снимка: Unsplash

Виж още: Без огледала за обратно виждане за автоматизираните возила без водач

 

Тагове: