В края на март видяхме първия трейлър на "Херкулес: Тракийските войни", а сега е време и за втория. В него ще видите много повече екшън и силни моменти от предстоящия на 25 юли филм.

Херклуес (в ролята Дуейн Джонсън – Скалата) е могъщият син на бога на боговете Зевс, но това му е донесло само страдания и нежелани проблеми през годините. След няколко лични трагедии, сред които се откроява загубата на част от семейството му, Херкулес обръща гръб на боговете и се отдава на кървави битки, в които винаги доминира и побеждава противниците си. След години, прекарани на бойните полета, той попада на шестима души, които точно като него са отдали живота си на борбите и са свикнали с постоянното присъствие на смъртта.

Споделяйки една и съща съдба, Херкулес и новите му братя по оръжие не се интересуват от това, къде и за кого ще се бият. Единственото нещо, което ги интересува, е колко пари ще получат за услугите си.

След серия от по-дребни задачи те са наети от самия цар на траките, който иска от тях да обучат по възможно най-добрия начин войниците му. Без да се замислят, Херкулес и останалите наемници приемат предизвикателството да превърнат тракийската войска в най-силната на света. Но по време на тежките тренировки и след няколко неочаквани разкрития Херкулес и партньорите му осъзнават колко дистанцирани са от реалността и истинските проблеми, които ги заобикалят. Задачата им да превърнат тракийците в кръвожадни и безмилостни бойци започва постепенно да ги променя и не след дълго те осъзнават, че пътят, по който са поели, ще им донесе само страдание и разочарования.

 

 

Режисьор на “Хелкулес: Тракийските войни“ е създателят на “Час пик“ Брет Ратнър, а екранни партньори на Дуейн Джонсън – Скалата са актьорите Джон Хърт, Руфъс Сюъл, Йън МакШейн, Джоузеф Файнс и Ребека Фъргюсън.

Тагове: