Първият сериал на Marvel по Disney+ с живи актьори WandaVison ще има ударна премиера от два епизода, които ще се излъчат едновременно на 15 януари. След това сериалът ще продължи в нормалното темпо от по един епизод на седмица, считано от 22 януари.

В миналото Disney по принцип се придържаше към точно този стандартен формат, макар че гигантът и преди е правил изключения. Така например първите два епизода на първия сезон на The Mandalorian излязоха броени дни един след друг.

Компанията не казва защо е решила да прибегне до двойна премиера на WandaVison, но каквито и да са нейните причини, двата премиерни епизода би трябвало да се харесат на всеки фен на Marvel най-вече защото не сме виждали ново съдържание от тази киновселена, откакто Spider-man: Far From Home излезе през 2019 г. Ако WandaVison се придържа към седмичния календар, можем да очакваме сериалът да приключи деветия си епизод на 5 март, което оставя само една празна седмица преди премиерата на The Falcon and the Winter Solider на 19 март.


Снимка: Disney / Marvel Studios

Виж още: DxOMark похвали камерата на Google Pixel 5

Тагове: