Самюел Джаксън ще се завърне в киновселената на Marvel, като този път ще вземе главна роля в нов сериал, посветен на неговия герой Ник Фюри, който ще се излъчва ексклузивно по Disney+.

Подробностите за проекта са минимални, но знаем още, че сценаристът на популярния сериал Mr.Robot Кайл Брадстрийт ще бъде сценарист и изпълнителен продуцент на новия сериал. Самюел Джаксън играе ролята на лидера на шпионската агенция SHIELD във филмите на Marvel, откакто първият Iron Man се появи на екран през 2008 г. Неговите появи играеха ролята на ключов свързващ елемент във все по-комплексната вселена. Обикновено го виждахме след финалните надписи, за да загатне за предстоящи филми и събития.

Новият сериал на Disney+ отбелязва първия път, когато Самюел Джаксън ще има главната роля в сериал на Marvel, и вероятно актьорът ще свързва по подобен начин новите продукции, планирани за услугата.

Освен WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier, Loki и анимацията What if?, Marvel подготвя още четири сериала за стрийминг платформата. Това са Hawkeye с Джереми Ренър, Mrs. Marvel, She-Hulk с Татяна Маслани и Moon Knight.

Снимка: Sony Pictures Entertainment

Виж още: Е-скутерите и тяхното гръмотевично развитие

 

  

Тагове:
Още от Play