Един от най-известните производители на висок клас озвучителни тела в света официално ще предлага на нашия пазар цялата си гама от системи за озвучаване и персонално аудио. Почитателите на качествения звук ще могат да видят и чуят голяма част от актуалните модели на марката в шоурумите от дилърската мрежа, както и да получат гаранционна и извънгаранционна поддръжка от официалното представителство.

Bowers&Wilkins е английска компания с 52-годишна история, стартираща своя бизнес с озвучителни тела веднага след Втората световна война. Озвучителните ѝ тела се използват в много звукозаписни студия по света. В последните години компанията си партнира много успешно с автомобилни производители като Volvo, McLaren, Maserati и BMW, на които доставя най-висок клас системи за озвучаване за техните премиум модели.

Нова посока за развитие на портфолиото на компанията са слушалките с активно шумопотискане PX, както и безжичната платформа Formation. Тя представлява концепция за целия дом, която предлага висококачествен безжичен звук под формата на различни типове тела: стерео тонколони, саундбар, портативния говорител Wedge, които са перфектно синхронизирани помежду си и могат да стриймват музика от смарт устройства или онлайн услуги в различни помещения.

Вижте още: Ти си геймър, ударил джакпота. Кои са първите 5 неща, които би си купил?