Гуендолин Кристи – актрисата, която играе Бриен Тартска в Игра на Тронове, ще се появи в Star Wars VII. За момента ролята ѝ не е обявена, но из интернет върлуват всякакви слухове. Ето някои от по-популярните и атрактивни.

Кристи ще бъде имперски офицер и по-точно командващият офицер на Джон Бойега (Attack the Block). Бойега ще играе щурмовак ренегат, а Бриен този път ще застане на страната на Тъмнината – стриктен войник, който се стреми да открие и отстрани бившия си подчинен.

Според ComicBookMovie актрисата тренира със светлинен меч. След впечатляващите ѝ битки в Игра на Тронове възможно ли е Кристи да застане на страната на Ситите, като повече от офицер? Друга спекулация идва от Badass Digest, който е получил информация, че една от ролите в Star Wars VII е за пол, различен от този на актьора. Бриен Красавицата в мъжка роля – не е трудно да си я представим, но дали актрисата ще се съгласи? Със сигурност ще научим още доста информация относно филма преди премиерата му, а вече видяхме и новия X-Wing.