Понякога изглежда, че интернет е създаден за подобни видеа. Видеа, в които откриваме нещо неочаквано. Видеа, в които човек пълни пистолет с разтопен метал, който изстрелва срещу различни предмети. The Backyard Scientist сам е изработил този пистолет, подобно на много други предмети за унищожаване.

Малко повече от 1 милион души, които са гледали видеоклипа в YouTube досега, сигурно са изненадани от самобитния начин, по който той купува евтини метални предмети, разтопява ги, излива стопената смес в пистолет и стреля.

Куршумите пронизват всякакви предмети и повърхности. И все пак на 5-ата минута от видеото динята, която е поредната мишена, поема мъжки изстрелите.

Единственият видим резултат е сърцевиден белег по кората."Хм, не успях да нараня тази диня", оплаква се стрелецът. А динята отговоря (в главата ми): "Защото съм упорита". Това със сигурност е сред най-странните клипове и изобретения в последно време, но ако искаме да извадим поука от него, тя би била следната. Бъдете тази диня – с дебела кожа и оставете нещата да минават през вас, без да ги усещате.

Тагове: