Съвременният избор на портативни устройства с най-различно предназначение е действително впечатляващ – особено ако говорим за някои китайски компании, които акцентират върху намаляването на цената на своите устройства, без да ограничават функционалността им. Именно по този път е решила да поеме и компанията Anker – производител на евтини портативни устройства и аксесоари, показвайки на пазара своя уникален портативен проектор Nebula Mars.

Изпълнителният директор на компанията Стивън Янг има намерение в значителна степен да преориентира работата й към производството именно на евтини портативни устройства, които да преборят конкуренцията чрез функционалността си. И действително - проекторът Nebula Mars може успешно да се състезава с много по-скъпите модели, дело на LG или Samsung. Устройството работи със стабилна, макар и не най-новата версия на Android, така че това се явява плюс и може да се включи чрез HDMI към абсолютно всяко едно друго устройство, било то смартфон или игрова конзола.

Nebula Mars притежава Wi-Fi модул, за да се използват услугите на Netflix и HBO за гледане на любимите филми и сериали. Самият проектор е с много приятен и удобен дизайн, изпълнен в квадратна форма с гладки ъгли и лесно управление чрез бутони. Теглото му е съвсем малко и може да се носи в отделна чанта или дори в джоб. Резолюцията е в HD формат – 1280 х 720 пиксела, а яркостта също звучи добре - след настройване достига 3000 лумена.

Тагове: