Италианският производител на кухненско оборудване Meneghini пусна умопомрачителен хладилник на име La Cambusa. Това е истинско чудовище с три врати, което едва ли ще може да се побере във всяка кухня. Размерите му са огромни, защото в него се побират отделен хладилник и огромна камера за замразяване, микровълнова печка, кафе-машина и машина за топла вода. Едновременно с това има още вградена машина за правене на сладолед, ледогенератор и шкаф с терморегулация.

Това явно не е било достатъчно, тъй като в La Cambusa ще откриете още LCD телевизор, на чийто дисплей може да се радвате на забавни предавания и филми.

Всяка бройка La Cambusa се изработва по индивидуална заявка. Съвсем разбираемо, тъй като стойността на модела е 41 500 долара. Разбира се, може да изберете и по-скромен вариант. Ако се откажете от кафе-машината например, ще си спестите около 3000 долара. Корпусът на хладилника може да бъде оформен в любим на собственика стил и оцветен в един от 500-те цвята, които са предоставени за избор на потребителите.