Новата iWatch концепция, създадена от Fuse Chicken, базираният в Кливлънд, САЩ дизайнерски startup, показва още един модел на умния часовник на Apple. И този iWatch изглежда като гривна и има вертикално ориентиран потребителски интерфейс (UI), включващ Healthbook с фитнес проследяване, който може би ще бъде включен в iOS 8.

Може би си спомняте една по-ранна концепция на iWatch, която ви показахме миналия месец, създадена от дизайнера Тод Хамилтън. Но версията на Fuse Chicken е с увеличена широчината и се характеризира с постоянна визуализация на часа и датата, независимо дали използвате другите функции на умния часовник.

Разбира се, действителният iWatch хардуер на Apple, почти със сигурност ще бъде напълно различен от всяка една фен концепция, но е интересно да видим, какви идеи имат различните дизайнери. А и все пак Apple биха могли да си вземат някои бележки от това.

Представянето на Healthbook е може би най-интересната част от тази концепция. Ако тази функция стане реална част от iOS 8, тя най-вероятно ще се завърже здраво с хардуера на Apple.

 

Тагове: