Рекламната агенция JWT Сингапур мисли, че жените имат нужда от ангел хранител за предотвратяване на сексуален тормоз и насилие. Помолена да създаде образователна кампания по проблема с изнасилванията, компанията е разработила продукт, с който дамите могат да се предпазят от сексуално посегателство.

Не, не се шегуваме и за да бъдем честни (т.е. в случая аз), ще ви кажа, че изгледах долното видео с онзи учуден и невярващ поглед, очаквайки всеки момент някой да ми каже, че това е шега. Но не е!

Специалното антисекс бельо AR Wear е изработено от супер здрав материал, който не може да бъде нито скъсан с ръце, нито разрязан с нож. Бельото има и специален заключващ механизъм, чиято отключваща комбинация ще знаят само дамите, носещи го. Така дори изнасилвачът да се опита да отключи бельото и да постигне целта си, ще срещне препятствие, което пък ще го забави и ще даде време на жертвата да се отбранява. За по голяма сигурност бельото има и заключване около бедрата, за да не може да се осъществи достъп от там. Изобщо ситуацията е такава, че само дамата, носеща това антисекс бельо, ще има достъп до интимните си части.

За доста хора това ще прозвучи като шега и едва ли много жени биха се самозаключили до такава степен, но все пак вярваме, че ще се намерят кандидатки и за този продукт. В никакъв случай не пропускайте долното видео. Забавно е.

 

ARWEAR from ARWEAR on Vimeo.

 

Виж още: Умен сутиен се разкопчава само при наличие на истинска любов