Google Stadia е при нас от вече един месец и  броят на функциите, които поддържа, доста бързо нараства. Веднага след силно очакваното стартиране на Screen Connect с Ghost Recon: Breakpoint, системата за achievement-и също бе потвърдена.

В момента известията за постиженията се поддържат само в браузърите на Chrome и в Chromecast, но от Google споменаха , че се планира функцията да бъде добавена и към потребителите на мобилни приложения през 2020 година. Сега играчите ще получават уведомления, когато си гарантират постижение в игрите и ще могат да видят списък на собствените си постижения както и тези на приятелите си.

Виж още:Star Wars Jedi: Fallen Order – как една игра за седем обра деветките? 

За щастие, ако използвате Google Stadia от известно време, вашият списък с achievement-и няма да е напълно празен, когато проверите. Вашият прогрес в играенето е бил проследен, така че постиженията, които вече сте спечелили, ще се появят, без да се налага да ги печелите отново.

От Google също така казват, че "можем да очакваме повече" относно achievement системата през следващата година. Все още, няма подробности за това какво означава това "повече", но се очаква да направят системата може би още по-индивидуална за потребителите си

Оцени:
Рейтинг: 1
Тагове: