След като миналата година обявиха партньорството си, сега виждаме и първите продукти от колаборацията между Adidas и шведската технологична компания Zound. Германският спортен гигант допринася, давайки прототипи на слушалките на избрани фенове на марката, от които се събира ценна информация, а Zound са отговорни за дизайна, развитието и производството на двата модела.

FWD-01 са безжични тапи, които са предназначени за бягане. Предлагат 16 часа живот на батерията, автоматична пауза, сменяеми гуми и кукички, магнити и плетен кабел. Тъй като са направени за спортуване, има функции като passive transperancy на звука, за да чувате какво се случва в заобикалящата ви среда, а самите материали са устойчиви на пот.

RPT-01 са безжични on-ear слушалки, подходящи за всякакви тренировки. Предлагат до 40 часа живот на батерията с едно зареждане, а плетеното покритие се сваля лесно и може да бъде прано спокойно.

И двата модела вече са налични онлайн, а доставките ще започнат от 25 септември. FWD-01 ще са на цена от $149, а RPT-01 - $169. Ако някой от двата модела ви е заинтригувал и бихте искали да го закупите сега, без да чакате до заплата, може да се възползвате от А1 Кредитна карта. Научете повече.  

Вижте още: Вижте какво може най-бързата кола в света (ВИДЕО)