През септември 2018 година Apple преустанови официално продажбата на iPhone X, iPhone SE и iPhone 6s моделите. В случая техни заместници бяха новите iPhone XS, XS Max и XR. Колегите от MacRumors отбелязват обаче, че последният уикенд Apple тихомълком е започнала отново да продава наистина страхотния модел iPhone SE в секцията за разпродажба на своя уебсайт. И по-конкретно версията за САЩ.

Бройките очевидно са били адски ограничени, защото много бързо наместо „купи“ под SE се появи съобщението „свършил/изкупен“.

И все пак компанията е продавала два варианта – 32 GB и 128 GB модел, с намаление на цената със съответно 100 и 150 долара. Цветовите гами, в които са се предлагали SE моделите, са били сиво, розово злато, злато и сребро.

В случая Apple не е предложил никакви варианти за продажба на iPhone X или iPhone 6s. Предвид липсата на официален анонс нямаме идея какво стои зад подобно решение – особено като се има предвид, че бройките очевидно са били адски ограничени. Може би изчистване на останали наличности? Честно казано, няма да се учудим, ако в случая свата въпрос за грешка в уебсайта на компанията.

„Теория на струните“: дали Вселената има цели 10 измерения?

---

Спечели Samsung Galaxy Note 9 в новата инициатива на Go Guide - Go Guide Awards

Тагове: