В Reddit AMA сесия миналата година Бил Гейтс разкри, че използва Galaxy Z Fold 3 като свой ежедневен мобилен апарат. Беше интересно как той избра сгъваем телефон на Samsung, вместо да се спре на Surface Duo 2 на Microsoft. Тази година Гейтс отново се отби в Reddit за още един кръг от AMA („Попитайте ме каквото и да е“) и разкри, че е надстроил от Z Fold 3 до друг сгъваем модел.

Не е изненада, че съоснователят на Microsoft вече има Samsung Galaxy Z Fold 4. Устройството му е подарено не от някой друг, а от председателя на Samsung Лий Джей Йонг в Южна Корея, каза Гейтс в отговор на въпрос на Reddit потребител.

„Разбира се, използвам Outlook и много софтуер на Microsoft в него. Размерът на екрана означава, че не използвам таблет, а само телефона и моя преносим компютър – машина с Windows“, обясни Гейтс в отговора си.

Друг Reddit потребител попита Гейтс дали има някакви познания за плановете на Microsoft за следващия Surface Duo, но за съжаление Гейтс не можа да потвърди дали компанията се отказва от форм фактора с двоен дисплей за сметка на сгъваем модел, както се твърди от слухове. Той продължи, като разкри, че използва Surface Studio като своя настолна машина и че в офиса му има куп бели дъски Surface Hub, разпръснати наоколо.

Какво мислите за ъпгрейда на Бил Гейтс? Galaxy Z Fold 4, лаптоп с Windows и Surface Studio. Достатъчно добра конфигурация или не?

Снимка: Unsplash

Виж още: Microsoft погреба Surface Duo 3 и се насочва към наследник с гъвкав дисплей