Скоро ще видим първия електрически кросоувър на Cadillac, за който се говори от януари 2019 насам. Президентът на Cadillac Стив Карлайл разкри, че компанията ще разкрие първата си изцяло електромоторна кола през април в Националната асоциация за автодилъри. Моделът ще дебютира с платформата BEV3 на марката, която ще служи като основа за всички бъдещи eVs.

Когато моделът бе обявен за първи път, Карлайл каза, че платформата ще има архитектурен дизайн, който "ще позволи на акумулаторните пакети да се поберат в автомобила като ледени кубчета в поднос за лед", и "можете да поставите толкова вода, колкото ви е необходимо...". С други думи тя може да се използва като основа за различни видове превозни средства, без да се жертва обхват.

Идващият кросоувър ще бъде само първият от много електрически автомобили от компанията, ако плановете протекат добре. В края на 2019 г. компанията пое ангажимент, че до 2030 г. по-голямата част от всички кадилаци ще бъдат електрически автомобили. Докато сега имаме период от време за разкриването на електрическия кросоувър, не е съвсем ясно дали той ще има свое собствено събитие или дали ще бъде пуснато в Ню Йорк Auto Show, което също така ще се проведе в началото на април.

Виж още: Термичните пасти – какво представляват и как могат да помогнат на конзолата, компютъра или видеокартата ви да работят по-добре? 

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове: