Ако сте сред феновете на Pro Evolution Soccer, искате да докажете, че сте наистина добри на тази игра, но и да грабнете някоя приятна награда, запомнете датата 24 септември. Новата версия на футболния симулатор излезе преди броени дни, а вече е време да стане виртуална арена на оспорвани сблъсъци.

На 24 септември ще се проведе турнир по PES 2018, организиран от Pulsar Games, а мястото на събитието е спортен бар „Академията“ в Арена Запад. Началото е от 10 :00 часа, когато започват записванията, а час по-късно ще бъде дадено началото на истинските битки на зеления килим. Водещ на събитието ще е Емил „Beast” Димитров, един от най-добрите играчи на PES у нас.

Въпреки че футболните сблъсъци са на виртуалните терени, наградите ще бъдат съвсем истински. Победителят получава ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 150 лева. Класиралият се на второ място – ваучер на стойност 100 лева, а третият – ваучер за 50 лева. За тези, които не се класират в челната тройка, ще има утешителни награди - часовници PES.

Повече подробности може да откриете на страницата на събитието във Facebook.

Още от Play