Star Trek: Discovery е един от най-очакваните тв сериали, но многобройните фенове на научнофантастичната поредица отново получиха разочароваща новина, след като стана ясно, че сериалът за пореден път ще бъде забавен.

Той бе обявен първоначално от CBS през ноември 2015 г. като един сезон с 13 епизода. Премиерата му трябваше да бъде през януари 2017 г. и миналата есен научихме, че е забавен за май 2017 г. Сега обаче изглежда, че тази дата също няма да бъде спазена, и според Hollywood Reporter този път забавянето е за неопределено време.

“Това е амбициозен проект и трябва да сме гъвкави за неговата премиера, ако това е в интерес на шоуто”, казва представител на CBS. “От самото начало казахме, че за нас е по-важно да го направим добре, а не просто бързо.”

Една от причините за забавянето е, че Star Trek: Discovery трябва да дебютира и в дигиталната услуга CBS All Access, чийто календар не се съобразява с традиционните дати за сериалите. Докато сериалът все още няма дата на излизане, той спечели нов актьор в лицето на англичанина Джеймс Фрейн, известен най-вече с ролята си на Томас Кромуел в сериала „Династията на Тюдорите“.

Виж още: Може да видим нов Game of Thrones сериал, предшестващ събитията от сегашното шоу

Тагове:
Още от Play