Новият трейлър на Deadpool показа не само любимия на всички, облечен в червена кожа герой, но и част от онези, които ще си партнират с него в новия филм от франчайза. X-Force, както я кръщава самият Deadpool, е сформирана от нови мутанти. Във филма техният състав и брой е малко променен от началните шест в комиксите. И така, нека видим кои най-вероятно са супергероите, които се мярнаха в трейлъра, и какви точно са техните суперсили.

Негасоник Тийнейдж Уорхед (Negasonic Teenage Warhead)

Суперсила: Генерира експлозивни заряди от тялото си, превръщайки се в нещо като човек бомба.

Актриса: Бриана Хилдебранд

Негасоник Тийнейдж Уорхед е малко по-различна от своя образ в комикса. Във филма тя работи съвместно с Колос и двамата заедно помагат на Deadpool да спаси любимата си Ванеса. В комикса обаче Негасоник Тийнейдж Уорхед има суперсилата на телепатията и е една от ученичките на Ема Фрост. Сценаристът Рет Рийс споделя, че е решил да промени героинята, защото името ѝ звучи „експлозивно“ (warhead е бомба на английски). В последния трейлър отново видяхме, че тя ще бъде една от централните фигури в сюжета.

Домино

Суперсила: Променя вероятностите. Въпреки че звучи малко странно, тази суперсила е доста полезна в битка, тъй като осигурява на Домино страхотна точност при стрелба (никога не пропуска) и ѝ помага да се измъкне, без косъм да падне от главата ѝ.

Актриса: Зази Бийтз

Както много от героите във вселената на X-Men, Домино е продукт на правителствена програма за промяна на ДНК. След като се измъква от нея, Домино става наемник и започва да се движи с група, наречена Six Pack, докато не идва моментът да се присъедини към X-Forcе.

Бедлам

Суперсила: Биоелектрически способности, които му позволяват да разрушава, поврежда и влияе на електрически системи.

Актьор: Тери Крюс

Джеси Бедлам е сирак, който като дете се разделя с брат си Кристофър (друг супергерой от комиксите), откаран в психиатрична клиника и изтезаван там. Спасен е от професор Екзейвиър и след време, с помощта на Домино открива брат си и неговата мутантска банда New Hellions. Впоследствие се присъединява към X-Force.

Шатърстар

Суперсила: Свръхчовешки сила, скорост, издръжливост, ловкост, самолечение и други. Умение да генерира биоелектрически заряди, с които да зарежда (електризира) различни обекти - най-често меча, с който се бие.

Актьор: Люис Тан

Шатърстар е мутант, създаден чрез биоинженерство в друго измерение, наречено Моджосвят. В това измерение той е известен боец, а след като го напуска, се присъединява към X-Force, за да му помогнат да победи дългогодишния му враг - властелина Моджо.

Зайтгайст

Суперсила: Изхвърля през устата си киселинна течност, която може да разтвори всяко вещество в света.

Актьор: Бил Скарсгард

В комикса Зайтгайст е водачът на Х-Force, но във филма няма да е точно така. Той е обаче може би най-трудният характер, с когото ще се сблъскат неговите партньори. Интересно ще е и да видим как ще се разбират той и Deadpool.