Снимките на спин-оф продукцията, посветена на Хан Соло, вече приключиха, но до момента все още не знаехме нещо доста важно, а именно как точно ще се казва филмът.

Мистерията бе разкрита от режисьора Рон Хауърд, който публикува кратко видео в Twitter. В клипа ветеранът сподели заглавието на филма и то, да си признаем, не е особено вдъхновяващо.

Ако сте фенове на Star Wars обаче, новият Solo: A Star Wars Story със сигурност ще попадне в полезрението ви. Точно така, именно това е официалното име на филма.

Продукцията далеч не бе безоблачна и по средата двойката режисьори Фил Лорд и Крис Милър трябваше да си стегнат багажа. Те бяха заменени от Рон Хауърд, който внесе необходимата доза спокойствие и освен това бе по-активен при отразяването на напредъка в социалните мрежи.

Самите Лорд и Милър продължават работата си по хитовата сатирична комедия The Last Man on Earth, чийто нов сезон върви в момента по Fox. Ако не сте гледали сериала до момента, не губете повече време - в главната роля е неподражаемият Фил Форте, който пресъздава най-добрите си години в Saturday Night Live с тази си роля.

 

Тагове: