Wonder Woman 2 без Гал Гадот изглежда немислимо, но новата остра позиция на израелската актриса ни кара да се замислим върху този потенциален вариант.

Гадот заплаши Warner Bros., че ще откаже снимки в Wonder Woman 2, ако студиото не прекрати всякакви отношения с компанията Rat Pac, сред чиито собственици е режисьорът Брет Ратнър, обвинен в сексуални посегателства наскоро, пише Gamezone. 

Веднага след избухването на скандала Warner Bros. обявиха, че няма да продължат договора си с Rat Pac, но не съобщиха нищо относно вече започнатите съвместни продукции. Ратнър се явява основен финансов партньор на студиото и по предварителни планове Rat Pac трябваше да вложат 450 милиона в съвместните продукции до март 2018 г. 

Въпросът е дали Wonder Woman ще е част от филмите, които Warner Bros. ще стартират преди март, и дали от студиото си представят филма без Гал Гадот.

Компанията на Ратнър получи съществена част от приходите на Wonder Woman – най-успешния филм за жена герой, режисиран от жена в историята на киното.

Тагове:
Още от Play