Явно „гъвкавите“ смартфони са своего рода следващата голяма крачка за индустрията, щом и играч като Intel смята да се включи в надпреварата. За евентуалния представител на американския гигант научаваме от LetsGoDigital, които предлагат и консепт рендъри на устройството.

Независимо че за момента всички „гъвкави“ смартфони са достатъчно интересни, този на Intel може да изскочи с едни гърди напред посредством системата с двойна панта.

С други думи предложението на Intel ще може да се разгъва два пъти, предоставяйки 3 в 1 възможност за малък смартфон, по-голям такъв и таблет в едно тяло.

Тоест потенциално ще можете да носите в джоба си истински таблет. И по наше мнение, ако патентът на Intel се осъществи, то наистина можем да говорим за бъдеще, в което почти всички телефони ще бъдат „гъвкави“.

Впечатляващите характеристики обаче не спират дотук – устройството ще разполага и със стилус, внедрен адски елегантно в "гъвкавия" представител на устройството.

Тоест, когато използвате устройството в таблетен режим, ще можете спокойно да изготвяте различни дизайни, да рисувате и дори изнасяте презентации.

Любопитен за отбелязване факт е, че устройството ще работи под операционна система Windows. Всякакви видове сензори и камери ще бъдат интегрирани в самия дисплей. Крайният резултат би следвало да бъде лишен от всякакви рамки екран. Общият брой камери ще наброява шест.

В крайна сметка говорим за истинска работна станция, която ще можете да помещавате в джоба си.

По думите на LetsGoDigital ще научим повече за прелюбопитния проект на Mobile World Congress 2019 в края на месеца. С други думи февруари определено се очертава като гъвкавия месец...

9 човешки органа, от които вече не се нуждаем

---

Ау, това няма да свърши добре (ВИДЕО)