Samsung Vietnam публикува, а малко по-късно и изтри видео тийзър за предстоящото Samsung Unpacked събитие, което ще се проведе на 20.02 тази година. В него компанията представя редица футуристични устройства, включително и сгъваем телефон. Истинският въпрос е дали това е само концепция или реална визия на първия "гъвкав" смартфон на компанията?

За първи път Samsung показа творението си на конференция през ноември миналата година, като тогава очакваната цена за продукта бе около 1700 долара. Устройството притежава 7.3-инчов сгъваем дисплей с резолюция 1536 х 2152, подкрепен от по малък 4.58 инча 840 х 1960 такъв, който влиза в употреба, когато телефонът е затворен. За жалост в рамките на въпросния „ивент“ смартфонът бе обвит в грубоват кейс, който предпазваше елементи от дизайна. „Вътре има устройство и то е зашеметяващо“, коментира тогава презентиращият.

Ще добавим, че освен първия си сгъваем телефон на тазгодишното Unpacked събитие Samsung ще анонсира официално и очакваното трио Galaxy S10 телефони, както и супер мощния Beyond-X модел, разполагащ с 6.7-инчов дисплей, шест камери и поддържащ 5G интернет връзка.

На 20.02 със сигурност ни очаква един изключителен ден.

9 човешки органа, от които вече не се нуждаем

---

Спадът в продажбите на iPhone вече с ясно изражение. Числата са стряскащи

Видеото, следва: